Η εταιρία Sigmacreta ιδρύθηκε το 2012 με ιδρυτή τον Ιωάννη Στεφανάκη, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείτε στη λιανική και χονδρική εμπορία έχοντας την βάση στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης με ειδή συσκευασίας και αγροτικά είδη. Το 2016 μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στο 1ο χλμ Τυμπακίου Κόκκινου Πύργου λίγο έξω από την πόλη όπου δημιούργησε ένα πολυκατάστημα με 3000 τετραγωνικά μέτρα στον οποίο μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε οικιακό, επαγγελματικό , ξενοδοχειακό και αγροτικό  οπλισμό! Επίσης σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται δυο νέα τμήματα, εκείνο των ηλεκτρικών ειδών και το τμήμα επίπλων και διακόσμησης.

Στο Sigmacreta Home - Stefanakis, θα βρείτε επίσης προϊόντα  μαζικής εστίασης, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, χαρτικά και απορρυπαντικά, είδη γραφείου, είδη προσωπικής υγιεινής, λευκά είδη, είδη δώρων, αγροτικά είδη, ηλεκτρολογικό υλικό, ηλεκτρικά είδη, έπιπλα και διακοσμητικά!

Σ' ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του με άνεση, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία ειδών και τιμών με τη σφραγίδα ποιότητας κορυφαίων εταιρειών, στο χώρο του οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού.

INART, FYLLIANA, ARTEKKO, HOMEGURU, ART ET LUMIERE ILIADIS SA , IDEA HOME, NOVATEX, MX.CASA, UNIGLASS, είναι μερικές από τις  εταιρείες που συνεργάζεται η Sigmacreta Home. Επίσης είναι αντιπρόσωπος (NAVAPOINT) της εταιρείας μαγειρικών σκευών NAVA, της χαρτοβιομηχανίας MAXI και της DIMEX στα είδη συσκευασίας.

Όσον αφορά το τμήμα των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, θα βρείτε όλες τις επώνυμες συσκευές, (Είμαστε μέλος τις Best Electric). Φιλοσοφία της επιχείρησης είναι να παρέχει και στον πιο απαιτητικό πελάτη, τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, φροντίζοντας παράλληλα ο χώρος να ανταγωνίζεται επάξια ανάλογα καταστήματα που βρίσκονται σε μεγάλα αστικά κέντρα. Με το ηλεκτρονικό κατάστημα  sigmacreta.gr της επιχείρησης, γίνετε  ακόμη πιο εύκολη η διαδικασία των αγορών σας.

Η εταιρία διαγράφοντας μια πελατοκεντρική προσέγγιση από τα πρώτα χρόνια της λειτουργιάς της, επικεντρώνει τις προσπάθειες της στην ικανοποίηση του αγοραστικού κοινού, βελτιώνοντας έτσι συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της με συνέπεια απέναντι στις ομάδες-κλάδους ενδιαφερομένων. Η ευαισθησία της Sigmacreta Home - Stefanakis σε κοινωνικά θέματα δεν μπορεί να παραβλεφθεί, αφού είναι κομμάτι της κοινωνίας και φροντίζει να λειτουργεί σε αρμονία με αυτή και γιαυτο το λόγο συχνά προβαίνει σε κινήσεις κοινωνικού χαρακτήρα ,έχοντας έτσι μεγάλο το αίσθημα ευθύνης της. Βασικός στόχος είναι να καθιερώσει την παρουσία τις στο χώρο επεκτείνοντας παράλληλα τις δραστηριότητες και διανομές.

 

Καριέρα στην Sigmacreta Stefanakis

Aν πιστεύεις ότι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία είναι το ιδανικό περιβάλλον για εσένα.

Αν είσαι δυναμικός, παθιασμένος με αυτό που κάνεις και έχεις όρεξη να συνεισφέρεις στον εταιρικό μας σκοπό.

Αν σε εκφράζουν το μοντέρνο design, τα πρωτοποριακά προϊόντα και θέλεις να εργαστείς σε μια εταιρία με ηγετική θέση στην αγορά των επίπλων, φωτιστικών, διακοσμητικών. Αν σου αρέσει να δουλεύεις σε ομάδες και να αναπτύσσεις συνεχώς τις γνώσεις σου.

Στείλε μας το βιογραφικό σου!

Για να σας ενημερώσουμε για τις μελλοντικές εργασιακές ευκαιρίες στην Sigmacreta Stefanakis παρακαλούμε να στείλτε το βιογραφικό σας στο info@sigmacreta.gr.