Έχοντας σαν μοναδικό σκοπό μας στην εξυπηρέτηση του πελάτη η SIGMACRETA STEFANAKIS πραγματοποιεί μια διαδικασία πολύ ευέλικτη στην πολιτική επιστροφών του. Ο εκάστοτε πελάτης δικαιούται να επιστρέψει ένα προϊόν είτε λόγω ότι αυτό είναι ελαττωματικό είτε γιατί δεν τον ικανοποιεί

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν ή ένα μέρος των προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας το κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω email eshop@sigmacreta.gr ή τηλεφωνικά καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 28925 00320. Την απόφαση σας αυτή θα πρέπει να την πάρετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας.

Αν ο λόγος που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή του προϊόντος λόγω κάποιου ελαττώματος θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 24 ωρών και επίσης να μας στείλετε στο email eshop@sigmacreta.gr φωτογραφία του ελαττώματος (να γνωρίζετε ότι δεν γίνετε για λόγους δυσπιστίας προς την πλευρά σας. Οι φωτογραφίες βοηθούν στην επικοινωνία μας με τους προμηθευτές μας αλλά και για να λύνουμε ταχύτερα τα οποιαδήποτε ποιοτικά θέματα προκύπτουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η φωτογραφία του αντικειμένου είναι η καλύτερη λύση).

Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής είναι κάποιο ελάττωμα ή ζημιά κατά την μεταφορά τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει η εταιρεία SIGMACRETA STEFANAKIS εφόσον την αποστολή την ανέλαβε η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών της εταιρείας. Αν όμως την αποστολή της παραγγελίας την ανέλαβε ο πελάτης με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του η εταιρεία SIGMACRETA STEFANAKIS δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή ή ελάττωμα υπέστη το προϊόν ή τα προϊόντα κατά την μεταφορά.

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιον άλλο λόγο π.χ. δεν είστε ικανοποιημένος από την ποιότητα, το χρώμα κ.λ.π τότε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος ΔΕΝ καλύπτονται από την εταιρεία μας και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα χρήματα δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα της αρχικής αποστολής.

Εξαιρέσεις από την υπαναχώρηση:

Δεν χωρεί υπαναχώρηση σε Προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας ( όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αποτριχωτικές μηχανές, ξυριστικές - κοπτικές - κουρευτικές μηχανές, βούρτσες, οδοντόβουρτσες και θερμόμετρα. Προϊόντα κρεβατιού όπως επιστρώματα, μαξιλάρια & ανοστρώματα ).
Επίσης τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται ως κατόπιν παραγγελίας καθως και σε παραγγελίες με ειδικές διαστάσεις που έχουν δοθεί από τον πελάτη δεν γίνονται επιστροφές.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε να εξετάζετε τη συσκευασία του προϊόντος την ώρα που το παραλαμβάνετε για τυχόν εμφανείς φθορές στη συσκευασία που μπορεί να προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:

  • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  • Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής
  • Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους.
  • Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από τον αγοραστή.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω όροι το προϊόν επιστρέφεται στον αγοραστή. Επίσης, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή
 

Ακύρωση Παραγγελίας:

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «διαγραφή» των προϊόντων.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν ή σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση μπορείτε να καλέστε το 28925 00320 και να μας ενημερώσετε ότι θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Εάν έχετε παραλάβει τη παραγγελία σας και επιθυμείτε την ακύρωση καλέστε μας στο 28925 00320  ή επικοινωνήστε στο email eshop@sigmacreta.gr εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας.
Τέλος, εφόσον η παραγγελία έχει τιμολογηθεί και έχει πλέον δρομολογηθεί για την παράδοση της, τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει ο πελάτης.

Εγγυηση:

Τα μηχανήματα και τα εργαλεία συνοδεύονται από την επίσημη εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή. Ο χρόνος ισχύος και οι όροι της εγγύησης ορίζονται από τον κατασκευαστή. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο και να πληροί τους όρους της εγγύησης.

Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται για την εργασία για την οποία προορίζεται και σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης επίσης απαιτείται η συντήρηση και ο καθαρισμός του προϊόντος.

Η εγγύηση ενός προϊόντος καλύπτει μόνο το κόστος των ανταλλακτικών (όσων αναφέρονται στης οδηγίες χρήσης του προϊόντος) και των εργατικών και σε καμία περίπτωση τα έξοδα αποστολής