Στη Sigmacreta στέλνουμε τις παραγγελίες σας με ΕΛΤΑ COURIER. Επίσης ανάλογα με τον όγκο και τα κιλά του δέματος , λόγω των μεγαλύτερων  προϊόντων που διαθέτει το κατάστημα μας,  χρησιμοποιούμε μεταφορική εταιρεία ώστε να παρέχουμε ασφάλεια και καλύτερες τιμές στα έξοδα αποστολής.

Οι παραγγελίες εκτελούνται είτε την ίδια είτε την επόμενη ημέρα από την ημέρα της παραγγελίας για προϊόντα που αναγράφονται ως άμεσα διαθέσιμα. Οι ημέρες εκτέλεσης των παραγγελιών είναι Δευτέρα-Παρασκευή.
Τα προϊόντα μας, εφόσον είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας αποστέλλονται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο αποστολής.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει το χρόνο μεταφοράς.
Επιπλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στην περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας ή από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις φροντίζουμε για την άμεση ενημέρωση σας.

Αποστολή με Courier : Η συνεργαζόμενη Courier με την SIGMACRETA STEFANAKIS είναι η ΕΛΤΑ COURIER. Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Ελάχιστη χρέωση μεταφορικών είναι 3,00€. Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η περιοχή σας δεν καλύπτεται από το δίκτυο των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ τότε θα χρειαστεί να παραλάβετε από το πλησιέστερο ταχυδρομείο.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία: Για ογκώδη και βαριά προϊόντα η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία πάντα κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής διαφέρουν ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας και την περιοχή όπου θα γίνει η αποστολή. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας και πριν την αποστολή της, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος των μεταφορικών. η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

Τα κόμιστρα της μεταφοράς επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής που καταχωρείτε κατά το πέρας της παραγγελίας σας  είναι απόλυτα σωστή έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη στην  παράδοσης της παραγγελίας σας.

Παραλαβή από το κατάστημα: σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας κατά την παραλαβή τους από το κεντρικό μας κατάστημα που βρίσκεται στη περιοχή του Τυμπακίου, 1ο χιλιόμετρο Λεωφ. Κόκκινου Πύργου,  ΤΚ 70 200, και ώρες  Δευτέρα Έως Παρασκευή  08:00 - 21:00 και Σάββατο 08:00 - 16:00.

Για τη δική σας εξυπηρέτηση σημαντικό είναι να έχετε επικοινωνήσει πρώτα μαζί μας 28925 00320 ή στο eshop@sigmacreta.gr ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα πρoϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα.